marți, 16 martie 2010

Telefonul dauneaza grav sanatatii!!

O data la 2 saptamni, vinerea, plec spre casa. Merg cu trenul! Pana la Buzau nu fac mult si profit de timpul petrecut pe scaun sa citesc.
Acelasi lucru voiam sa-l fac si vineri (12.03.2010). Am plecat cu Rapidul pentru a scapa de galagie si manelele navetistilor. Aveam de terminat volumul I din "Crima si Pedeapsa" de Dostoievski si de scris o recenzie de carte. Dar, planurile mi-au fost spulberate de fata care avea loc pe scaunul din fata mea. S-a urcat in tren vorbind la telefon si imbrancind pe toata lumea cu geanta. S-a asezat si a continuat discutia la telefon. Eu mi-am scos cartea si am inceput sa citesc sparand ca v-a termina.
Dupa 10 minute ea tot vorbea, si vorbea tare. Am inchis cartea si am asteptat sa termine. Si asteptarea a durat o ora si 54 de minute, timp in care am ajuns la Buzau.
Tot drumul am stat cu capul rezemat de geam si am ascultat discutii despre: prietena care s-a dus in club, mama care ii face mucenici, prietena care se epileaza inghinal, axial si pe picioare, ea care se va epila inghinal si abdomen... Cand a coborat din tren, tot in Buzau, vorbea in continuare la telefon.
Si atunci m-am intrebat: cat de mult vorbea fata aia la telefon intr-o zi?

5 comentarii:

Oana spunea...

Si gandeste-te ca cineva chiar o asculta cu placere, nu fortata de imprejurari, ca tine. :))

andrutza spunea...

Mda!!! Dar sunt sigura ca mai sunt multi ca ea! Pacat ca suntem noi nevoiti sa-i ascultam.

Ionut Petianu spunea...

foarte tare asta cu pitzipoanca...

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

andrutza spunea...

Vlad, multumesc mult pentru sustinere si pentru incurajari. Putem comunica mai mult pe mail