joi, 11 martie 2010

Jurnalism online

S-a gasit leac pentru puturosenia mea: seminarul de Jurnalism Online. Domnul profesor ne-a provocat la mai multe chestii gen: cont pe facebook si pe twitter sau blog personal. Blog aveam de mult doar ca eram mai mult decat inactiva. Asa ca, mai mult de nevoie decat de voie, am reinceput sa scriu pe blog.
Si pentru ca tot a plecat de la Jurnalism Online toata nebunia cu blogurile & co. m-am gandit sa imi dau cu parerea pe tema: jurnalism online.
Eu am o viata personala foarte bine pusa la punct. Imi place sa ies si sa traiesc foarte activ. Acum sunt pusa in situatia de a trai intre virtual si real. Un blog foarte bine pus la punct si productiv necesita mult timp petrecut in fata calculatorului, timp pe care eu nu il am sau nu reusesc sa mi-l fac. Imi place sa navighez, imi place sa citesc bloguri dar: oare cat din timpul meu sunt dispusa sa-l petrc pe net&blog? Raspunsul ramane in aer si promit sa vin cu un raspuns cand il voi avea.
As vrea sa dau o leapsa mai departe: Cat din timpul vostru liber sunteti dispusi sa-l sacrificati pentru internet&co.?
Dau leapsa urmatorilor "blogeri": Anda, Alexel, Cristina, Iana si Mada

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu te-aş ajuta cu leapşa, dar nu practic lepşe pe blog :P

oricum, timpul pe care-l sacrific pe net îl sacrific pentru că mă obligă munca -în mare parte- şi, uneori, plictiseala. :)

andrutza spunea...

Am inteles! Iti respect dorinta! Merci de raspuns!