marți, 18 mai 2010

FJSC style-I

Incepand de azi, in fiecare zi voi posta cate o intamplare din facultate. Voi zice si lucururi bune si rele, ca sa nu se supere nimeni. Voi incepe cu un lucru frumos: Domnul profesor Petcu.
Prima intalnire cu domnul Petcu a fost la cursul de ITC (introducere in teoriile comunicarii) din anul I, semestrul I. Cred ca toti din grupa am fost fascinati de dansul. Ne-a cucerit prin felul unic de a fi. Este singurul profesor din facultate care m-a facut sa iubesc FJSC. Am zis unor prieteni ca as mai face facultatea inca o data numai sa mai merg la cursurile predate de domnul Petcu.
Cred ca toti cei care au trecut prin FJSC isi amintesc replicile domnului profesor: "Sunteti prosti!", "Sunteti tineri!"etc. Daca se intampla sa nu stim ceva legat de jurnalsim ne spunea:"De unde sa stiti voi, ca voi sunteti la pian!"
Ii invit pe toti cei care au amintiri cu domnul Petcu sa ni le povesteasca aici!

7 comentarii:

Dyna spunea...

Eu am pățit-o cu domnul Petcu.
Dar nu-i bai, în continuare mi-e tare drag.
Ih, dacă ne pupă la absolvire? :)))

andrutza spunea...

Cred ca ne pupa:)

Ana spunea...

unul din cei mai super meseriaşi profi din toţi anii, clar! Tot respectul meu. A fost unul din profii care îşi respecta examenele şi dădea subiecte de sinteză, şi nu ne lăsa să ne jucăm de-a baba-oarba pe un test grilă.

Din aceiaşi serie, amintim: Momoc, Hari, Surugiu, şi restul... completaţi voi

kritinik spunea...

Wow, cata dreptate ai! Despre Petcu cred ca toti avem amintiri foarte frumoase... Ca doar eram "tantalaii" lui preferati si se lauda cu noi in fata altora, dupa propriile-i marturisiri. Chiar imi va fi foarte dor de el...

andrutza spunea...

Cred ca va primi cele mai multe aplauze la absolvire.

Anonim spunea...

a primit cele mai multe aplauze... si meritate!!!.. si in absentza dumnealui

A.V. spunea...

Eu sunt din anul I si momentan toti suntem "niste copii stricati" :)). Saptamana asta care vine, urmeaza sa dam primul test la domnul Petcu.