vineri, 14 mai 2010

S-au dus 3 ani de facultate!

S-au dus 3 ani de facultate. Nu stiu cand, nu stiu cum!
Acum 2 zile tatal meu mi-a zis: "Parca ieri te-am dus la admitere!" Asa si este, parca ieri am dat admitere, am luat si am devenit FJSC-ista. Cand am intrat am fost foarte fericita, asta imi doream de prin clasa a IX-a.
Au fost 3 ani frumosi, cu bune si rele. Imi amintesc si acum primele cursuri, primele seminarii si primul examen. La primul examen (testul la IRP) nu am dormit toata noaptea si am invatat. Ce mandra eram ca eram studenta si invat toata noaptea. Cand am avut prima restanta am plans o zi intreaga. Chiar daca anul II de facultate a fost cel mai greu, l-as mai face de 10 ori doar ca sa mai fiu studenta. Anul III a fost cel mai frumos an, poate si pentru ca a fost ulitmul.
M-a emotionat sa scriu postul asta. Sunt atatea amintiri care imi trec prin cap ca nu stiu cum sa le ordonez. O sa mai scriu in viitor cate un post dedicat facultatii si colegilor.
Pana atunci doresc Grupei I-FJSC mult noroc la Licenta. Va iubesc dragii mei!

2 comentarii:

kritinik spunea...

Si noi te iubim, sefa! si uite cum ne-au apucat pe toti melancoliile... Nu-i sfarsitul lumii, dar e sfarsitul unei perioade frumoase din vietile noastre :*

andrutza spunea...

Intr-adevar, nu e sfarsitul lumii, dar facultatea a fost o etapa frumoasa din viata noastra. O sa fiu melancolica toata ziua:(