joi, 13 mai 2010

Si eu protestez!!

Ma alatur protestului colegei mele.
Toata lumea iese in strada, toti sunt nemultumiti si sunt de acord cu ei. Ce vor face bugetarii care vor ramane fara 25% din salar, ce vor face pensionarii carora li se ia si 19% din pensii si subventiile de caldura? Daca in Grecia nu mai circula nimic, cu siguranta in curand si Romania va fi la fel.
Initiez un protest online. Va invit pe facebook si pe twitter sa va alaturati protestului.
Cine crede ca se mai poate face ceva din tara asta, cine vrea sa stopeze hotia la nivel inalt, este invitat sa se alature protestului.
Rog toti studentii grupei I-jurnalism sa se alature si sa vorbeasca pe blog despre asta.

5 comentarii:

Andreea Similea spunea...

Serios? Protestăm aşa, toţi? Haideţi, măi fetelor (bine, şi băieţilor :P) să nu ne mai stresăm şi noi cu toate astea! Suficient că se stresează o ţară întreagă! Nu cred ca facem noi acu' vreo "nouă" Revoluţie!
Pe aştia îi doare-n cot ( ca să nu zic altfel) de noi. Vă enervaţi degeaba! Tot cum vor ei o să facă!
Hai să ne relaxăm şi să ne gândim la lucruri mai frumoase! De exemplu: avem licenţa de dat! :)) ( ştiu, un lucru foarte frumos =))... mai bine vă gândiţi la proteste decât la licenţă, nu? :P )
În fine...hai să ne concentrăm pe lucruri mai frumoase..şi când ne facem noi mari, să vezi ce le facem. Praf îi facem! :d.
www.oamenifrumosi.wordpress.com

andrutza spunea...

Ia sa vedem unde ne angajam dupa ce dam licenta.
Eu cred ca suntem destul de mari incat sa ne pese ce vom face dupa licenta si ce se intampla in tara asta de cacat.

alezzu spunea...

@andreea similea

poi, stând degeaba şi neintervenind / neprotestând înseamnă că ne convine ceea ce se întâmplă în această minunată ţară de bananieri cu balegi în loc de banane.

Andreea Similea spunea...

Mda...pai tocmai asta spuneam. "Să vedem unde ne angajăm după ce dăm licenţa"!
Şi n-am zis că nu protestez! Am spus de la început că nu sunt de acord cu ce se întâmplă în ţara asta, mai ales acum! Doar că sunt nervi acumulaţi aiurea! Nu cred că dacă ştie cineva că noi protestăm, gata, i se face frică şi zice: "Gata, frate! acuma chiar că ne apucăm de treabă şi schimbăm ceva în ţara asta de căcat!" Atâta tot!

andrutza spunea...

Andreea, daca toata lumea ar zice asa.....macar sa facem ceva, chiar daca nu da rezultat...sa simtim noi ca nu stam degeaba:)